Naar overzicht

 

Geachte mevrouw/heer,

 

De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag?

 

De waarde van de kerk is voor ieder gemeentelid weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! Dat moment in de week waarop we samenkomen om te zingen en muziek te maken, het geloof met elkaar delen en tot rust te komen, is voor veel van ons niet weg te denken. Tegelijk is het een plek van waaruit we zorgen voor de mensen om ons heen. We zijn dankbaar dat we zo met elkaar van betekenis mogen zijn voor elkaar en voor de samenleving.

 

Het afgelopen jaar bouwden we verder aan een gemeenschap die omziet naar elkaar en klaarstaat voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben.  Denk bijvoorbeeld eens aan de Herberg waar ontzettend veel activiteiten plaatsvinden die voor  een verbinding tussen mensen zorgt.

 

Ook in 2024 willen we het samen kerk-zijn vorm en inhoud geven. Daar hebben we uw steun bij nodig!

Met onderstaande aanbiedingsbrief 2024 doen we daarom een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage.

 

Klik op een van onderstaande snelkoppelingen voor informatie omtrent de actie Kerkbalans 2024.

 

>> Aanbiedingsbrief 2024

 

>> Folder Jacobskerk Kerkbalans 2024

 

____________________________________________________________________________________________________