Naar overzicht
01
okt

Op zaterdag 18 september ’21 start de jaarlijkse vredesweek. Voor die gelegenheid heeft de Ambassade voor Vrede in Vlissingen een vredesspeurtocht door het centrum van Vlissingen uitgezet. De puzzelwandeling van ca 3,5 kilometer is te bestellen via het e-mailadres: speurtochtvredesweek@gmail.com

Alle leeftijden vanaf ca. 6 jaar kunnen de tocht lopen. Samen als gezin of als grootouders met kleinkinderen, met een groep of schoolklas. De tocht is rolstoeltoegankelijk.

Het thema van de vredesweek is : ‘ Wat doe jij in vredesnaam? Op weg naar een inclusieve samenleving’ In de speurtocht komt dan ook, naast de Vlissingse geschiedenis van oorlog en vrede, het samenleven met mensen van diverse herkomst en met diverse mogelijkheden aanbod. De tocht daagt je uit om eens goed om je heen te kijken en te ontdekken wat misschien zo op het eerste oog niet zomaar gezien wordt.
Deelnemers ontvangen na inzending van de antwoorden een prijsje toegestuurd. De speurtocht kan in de maand september en oktober gelopen worden.