Naar overzicht
29
jan

 

Geef vandaag voor de kerk van morgen

 

Beste  mevrouw/mijnheer,

 

De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag?

 

De waarde van de kerk is voor ieder gemeentelid weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! Dat moment in de week waarop we samenkomen om te zingen, het geloof met elkaar delen en naar elkaar om te zien is voor veel van ons niet weg te denken. We zijn dankbaar dat we zo met elkaar kerk kunnen zijn.

 

Dat is mogelijk dankzij u. Want u bent betrokken bij onze gemeente en steunt de kerk financieel. Daar zijn we u erg dankbaar voor! Met uw steun kan de kerk haar plek blijven innemen in Vlissingen. Met uw gift en die van anderen hebben we het afgelopen jaar veel kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de kwaliteit van de online kerkdiensten en de activiteiten in “De Herberg”.

 

Ook in 2023 willen we er zijn voor iedereen die de kerk nodig heeft, op wat voor manier dan ook. We hopen van harte dat u de kerk wilt blijven steunen. Ook de kerk ontkomt niet aan de sterk gestegen kosten van energie en onderhoud en ook bij de kerk zullen de loonkosten stijgen. Misschien wilt u uw bijdrage dit jaar verhogen? Dat zou mooi zijn. Maar natuurlijk zijn we blij met iedere bijdrage.

 

Overweegt u ook eens om per e-mail benadert te worden in plaats van per brief. U ontvangt dan, via een in de mail vermelde link, dezelfde informatie als in deze brief met folder en toezeggingsformulier. Uw toezegging wordt automatisch verwerkt. Dit spaart ontzettend veel werk, drukkosten, portokosten en papier. U kunt u hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar: kerkkantoor@pkn-vlissingen.nl met daarin uw naam en e-mailadres.

 

Klik op deze link voor verdere informatie.

 

Dankzij uw gift blijft de St. Jacobskerk ook morgen een plek van betekenis.

Alvast heel hartelijk dank!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bert Heijstek
Voorzitter College van Kerkrentmeesters

 

Protestantse Gemeente Vlissingen
Branderijstraat 3
4381 HK Vlissingen