Naar overzicht

De kerkdiensten worden alweer een aantal weken fysiek gehouden en er komen langzaamaan meer mensen naar de kerk. Dat is fijn. De meesten onder u zullen gevaccineerd zijn en dat moet bescherming bieden.

A.s. zondag, 20 juni wordt het Heilig Avondmaal gevierd. Dit gaat allemaal op een veilige manier. Er is uitvoerig over nagedacht hoe dat het beste kan.

Nu de besmettingen blijven dalen heeft het moderamen besloten dat we weer gaan starten met het koffiedrinken na de dienst. Mensen hebben er weer behoefte aan om elkaar te spreken. Vooral diegenen die alleenstaand zijn hebben in de afgelopen coronaperiode weinig mensen gezien en gesproken. Ook dit gaat allemaal op een veilige manier, maar vraagt wellicht ook wat discipline van u. En met mooi weer kan dit in de tuin.

Zondag 27 juni is het Zee Zondag. Op deze zondag zal er extra aandacht zijn voor de zeevarenden die altijd voor ons aan het werk zijn. Het belooft een mooie dienst te worden.

We mogen weer met meer mensen in de kerk, 60 personen, maar u moet zich nog wel even aanmelden. Dit kan digitaal op kerkantoor@pkn-vlissingen.nl of telefonisch op vrijdagmorgen tot 12.00 uur op telefoonnummer: 412518.

Vriendelijke groeten, Marianne Kloosterboer