Kerkbalans 2020

Actie Kerkbalans 2020: “Geef voor je kerk”                                 

 Ik geef om een plek waar ik mijn geloof in God kan delen,                                

 ………daarom geef ik voor mijn kerk.   

Als kerk zijn we van betekenis in de Vlissingse samenleving. Als gemeenschap zien we naar elkaar om bij vreugde en verdriet en delen ons geloof in God met elkaar. Gedurende het afgelopen jaar bouwden we gestaag verder aan een gemeenschap die omziet naar elkaar en klaar staat voor de zwakkeren in de samenleving. 

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans. Geeft u om de kerk? Doe dan mee. Samen kunnen we van betekenis zijn en blijven voor de mensen om ons heen. 

Kerk zijn we samen. Daarom vragen we u om uw steentje bij te dragen. Dat kan door uw gebed, door uw inzet, maar zeker ook door uw financiële bijdrage. Mensen maken de kerk en houden haar in stand met tijd en geld. Dankzij u is onze kerk een plek van betekenis voor Vlissingen. Een plek die verbindt en waar veel mensen zich thuis voelen. Met uw financiële bijdrage aan Actie Kerkbalans maakt u dit mogelijk. Doet u weer mee? 

Klik op onderstaande link voor de informatie-folder:

In deze folder leest u meer over het werk van onze kerk en de mensen erachter.

Via onze website www.pkn-vlissingen.nl  houden we u graag op de hoogte van het laatste nieuws. 

Wilt u volgend jaar liever digitaal deelnemen aan de Actie Kerkbalans dan kunt u zich aanmelden via het e-mail adres kerkbalans@pkn-vlissingen.nl

Mogen wij op uw bijdrage rekenen? 

Met vriendelijke groet,

Bert Heijstek

 

 

Terug naar overzicht