Herdenking 4 mei 2020

Op maandagavond 4 mei zal op de Noorderbegraafplaats te Vlissingen bij het monument een korte plechtigheid plaatsvinden. De bijeenkomst is besloten, dat wil zeggen, zonder publiek. Na de toespraak van de burgemeester, de heer Bas van den Tillaar, zal namens de Raad van Kerken Vlissingen pastor Coen van Dalen een gebed uitspreken. Er wordt één krans gelegd door de burgemeester.

De plechtigheid wordt opgenomen en zal na 19.00 uur te bekijken zijn op de website van de gemeente Vlissingen en andere sociale media (facebook, twitter).

N.B.: Er is dit jaar GEEN aparte bijeenkomst van de Raad van Kerken Vlissingen in het uitvaartcentrum Overtoom-Groen