Bijbel-lees/studiekring 2020 in De Herberg

Vanaf januari 2020 verzorgen Paula de Waal en Jan Keersemaker weer een Bijbelkring in De Herberg. Centraal staan dit keer de brieven van de apostel Johannes, waarbij we zullen ontdekken dat de boodschap van deze drie pastorale brieven ook in onze tijd nog bijzonder actueel is.

Als leidraad wordt het boekje “Brieven van Johannes” (Boekencentrum € 12,50) van ds.ir. Niek Tramper, gebruikt. De schrijver is als predikant verbonden aan de internationale IREF gemeente van de Protestantse Kerk te Delft. Eerder was hij gemeentepredikant in Vlaardingen en predikant met een bijzondere opdracht voor de zending en de eenheid van de kerken in Europa en het Midden-Oosten.

De leeskring wordt gehouden op woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur,

op de volgende data: 15 en 29 januari, 12 en 26 februari en eventueel op 11 maart.

Informatie en aanmelding bij Paula de Waal

e-mail: paulaenciel@icloud.com, telefoon 0118-501921