Berichtgeving maatregelen n.a.v. het corona-virus

Bereikbaarheid kerkkantoor

Het kerkkantoor is iedere vrijdagmorgen van 09.30 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar voor mutaties ledenbestand, financiële of algemene vragen en het bestellen van collectebonnen.

Ook het e-mail verkeer en de post worden normaal afgehandeld. Bezoek alleen in bijzonder geval.

Telefoonnummer kerkkantoor 0118 412518

e-mail: kerkkantoor@pkn-vlissingen.nl

Kerkdienst beleven via kerkomroep

Op zondag 29 maart, vijfde zondag van de 40 dagentijd, wordt een live dienst vanuit de Sint Jacobskerk uitgezonden via www.kerkomroep.nl.

De dienst wordt verzorgd door een van de twee predikanten, een zanger(es), ouderling, organist en technici. 

Update van de pastores

‘Samen komen we deze moeilijke periode te boven - let een beetje op elkaar!  Aldus premier Rutte. Wij als kerk doen ons best om op elkaar te letten”. Alle kerkdiensten zijn inmiddels geschrapt, ook de verspers, de Taizé- viering, de Evensong en Kerk-op-Schoot. We zien elkaar dus veel minder. ........verder lezen.....

Afgelasting Vesperdiensten

Alle geplande Vespers in de Veertigdagentijd zijn, naar aanleiding van de corona-maatregelen, afgelast.

Tijdelijke sluiting De Herberg

Door het moderamen is besloten om De Herberg tijdelijk te sluiten om alle risico’s in vervand met het Coronavirus uit te sluiten. Ook alle activiteiten in De Herberg worden tot nader orde afgelast. Voor vragen in verband met het tijdelijk sluiten van de De Herberg kunt u contact opnemen met  Anneloes Steglcih, tel.: 06 27073657.

Geen kerkdiensten in de St. Jacobskerk te Vlissingen

Naar aanleiding van de verscherpte Corona-maatregelen door het kabinet op donderdag 12 maart genomen en de aanvullende maatregelen van zondag 15 maart jl. bericht de Protestantse Gemeente Vlissingen u als volgt:.......verder lezen....

 

 

Terug naar overzicht