Kerk TV

Kerktelevisie
Onze kerkdiensten zijn ook via het internet thuis te volgen op uw tv of computer. Alle kerkdiensten worden opgenomen en uitgezonden via www.kerkomroep.nl onder St. Jacobskerk Vlissingen. Heeft uw tv een HDMI ingang dan kan met behulp van een zogenaamde Stass de dienst op tv worden gevolgd. Heeft u een wat ouder model tv dan kan gekozen worden voor de toepassing van een settop box.
De diensten blijven achteraf voor een korte tijd beschikbaar, zodat u ook kunt terugkijken. Er zijn door de kerkenraad afspraken gemaakt met betrekking tot de privacy. Deze kunt u hier vinden.
Als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid kunt u contact opnemen met Jan Kallemein, telefoon 0118-463221

Mobiel kijken
Kerkomroep heeft ook een gratis programma gemaakt waarmee u op uw mobiele telefoon/tablet de kerkdiensten kunt volgen. Deze Kerkomroep-app is speciaal voor iPhone/iPad (versie 6 of hoger) en Android apparatuur (versie 2.3 en hoger).
Met deze app zijn alle Kerken (ook de onze) die aangesloten zijn bij sIKN (stichting Intermediair Kerkomroep Nederland) op eenvoudige wijze te volgen.
Net als via de website kerkomroep.nl zijn de diensten en vieringen live te volgen, maar ook op een later tijdstip (nogmaals) terug te luisteren via het archief.

Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er verschillende zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.

Bijzonder handig in het menu in de app is een button 'Mijn kerken' waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om zodoende snel bij zijn of haar kerk te komen.
Deze app is gratis beschikbaar en te downloaden via één van onderstaande links.
•    Download Voor Apple iPhone of iPad
•    Download Voor Android telefoon of tablet