Digiwijzer Café

De Herberg is een open huiskamer van de PKN Vlissingen. Iedereen is welkom, ongeacht geloof of achtergrond. De Herberg is op alle dagen geopend van 13.30u tot 16.30u. behalve op maandag. Op vrijdag (marktdag) is de Herberg al open vanaf 11.00u. Koffie en thee kost maar 50 cent, maar voor de bezoekers van het Digiwijzercafé op vrijdagmiddag wordt gratis koffie en thee geschonken.

Let op alleen op vrijdagmiddag kan er dus hulp worden geboden op Digitaal gebied. De vrijwilligers die de rest van de week gastvrouw of gastheer zijn kunnen de bezoekers niet helpen met smartphones en tablet. Dan wordt je verwezen naar de bibliotheek naar het Digiloket. Daar kan je elke dag (gratis)  geholpen worden van 10.00u tot 17.00u.

Onze aandacht gaat voornamelijk uit naar smartphone en tablets. De ene week voor Android gebruikers en de andere week voor Apple gebruikers (iPhone en iPad). Het Digiwijzercafé begint om 14.00u en duurt tot 16.00u. Alle vrijdagen, behalve in de schoolvakanties is er Digiwijzercafé.

Planning:

Na de zomervakantie (september) komt er een nieuw schema!